Magazii ale unui bloc de locuinte din Putna au ars intr-un incendiu


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a afectat, sâmbătă, mai multe magazii ce aparţineau locatarilor unui bloc de locuinţe din comuna Putna, iar pentru stingerea focului au intervenit pompierii militari din Garda de intervenţie Vicovu de Sus şi Detaşamentul de pompieri Rădăuţi cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

incendiu demisol

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a precizat că la sosirea pompierilor, ardeau trei magazii, construcţie corp comun, din lemn şi cu învelitoare din tablă şi ţiglă, existând pericolul de propagare la blocul de locuinţe, aflat în imediata apropiere.

 

Una din magazii a ars pe 30 de metri pătraţi, la a doua, i-a ars acoperişul pe 30 de metri pătraţi, iar la ultima, pereţii pe 20 de metri pătraţi. Au mai fost afectaţi doi metri cubi de lemn de foc şi mai multe bunuri depozitate în interiorul magaziilor, iar flăcările au degradat geamurile apartamentelor situate în apropierea focarului.

 

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauză că s-a depozitat (aruncat) cenuşă şi jar nestins în apropierea materialelor combustibile.

 

În urma intervenţiei, pompierii au salvat blocul de locuinţe.

 


Intră acum și în grupul de