Bucatarie de vara, atelier de tamplarie si un adapost de animale au ars in Demacusa, casa a fost salvata


Intră acum și în grupul de

Un incendiu izbucnit într-o gospodărie din Demăcuşa a provocat pagube mari unui localnic, incendiul fiind anunţat pompierilor cu întârziere întrucât proprietarul nu era acasa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Moldoviţa şi Vatra Moldoviţei, au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului care a fost observat şi anunţat cu întârziere, deoarece proprietarul nu se afla la domiciliu.

Forţele de intervenţie au fost nevoite să se deplaseze pe jos aproximativ un kilometru până la locul focarului, din cauza drumului inaccesibil autospecialelor.

Incendiu bogdaneasa falcari ISU pompieri

La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodăreşti, construite din lemn, existând pericolul de propagare la casa de locuit.

În flăcări au ars bucătăria de vară, un atelier de tâmplărie, adăpostul de animale şi o magazie, pe o suprafaţă totală de aproximativ 100 de metri pătraţi şi au murit trei miei şi zece păsări de curte.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza efectului termic al curentului electric provocat de un conductor electric defect.

Pompierii au salvat casa de locuit a proprietarului.


Intră acum și în grupul de