Ioan Balan: ”Romanii nu mai acceptă minciuna USL!”


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PDL pe regiunea NE, deputatul de Suceava, Ioan Bălan, a apreciat sprijinul dat de populație manifestației antiguvernamentale organizată de PDL, sâmbătă 8 februarie, în București dar și modul în care au colaborat organizațiile democrat-liberalilor din întreaga țară.

 

Ioan Bălan a explicat că la marșul care a urmat mitingului din Piața Revoluției foarte mulți cetățeni s-au alăturat coloanei, fapt care, în acceptiunea parlamentarului sucevean, spune foarte multe despre starea de spirit a populației referitor la modul de guvernare al USL.

 

”Cei care nu au putut să ni se alăture la marș ne-au susținut și încurajat de la geamuri și de la balcoane”, a mai spus deputatul sucevean care consideră că acțiunea de protest a democrat liberalilor la care au participat aproape 15.000 de delegați din toată țara și-a atins scopul.

 

Ioan Bălan a ținut să remarce faptul că PDL și-a folosit însemnele tradiționale, culoarea portocalie și imnul ”Verde`nrourat”.

Vicepreședintele PDL pe regiunea NE a mai menționat un aspect pozitiv al actiunii si anume afișarea unui număr foarte mare de pancarte cu lozinci care mai de care mai interesante.

 

”Cred că a fost manifestarea cu cele mai multe lozinci afișate. Fiecare județ s-a dovedit a fi extrem de inventiv la acest capitol. Printre cele mai frecvente lozinci au fost ”Ziua și taxa”, ”Demisia” și ”Acordați-ne dreptul la viață”, a mai spus Bălan.

pdl protest

În opinia sa, mitingul de sâmbătă al PDL a scos în evidență faptul că românii nu mai acceptă minciuna.

 

”Concluzia acțiunii politice de sâmbătă este aceea că cei de la USL nu mai beneficiază de încrederea oarbă pe care le-au acordat-o cetățenii în toamna anului 2012. Românii au înțeles că dinspre guvern nu vin decât minciuni cu care sunt zilnic amăgiți că trăiesc mai bine. Trăiesc mai bine doar pe hârtie. Realitatea este aceea că românii sunt nevoiți zi de zi să facă față greutăților și taxelor din ce în ce mai împovărătoare”, a mai spus parlamentarul sucevean.


Intră acum și în grupul de