Milici ameninta cu demisia din conducerea Fortei Civice desi de o luna este demisionar


Intră acum și în grupul de

Liderul organizaţiei sucevene Forţa Civică, Ovidiu Milici, care ameninţa, vineri, că se va înscrie în Partidul Mişcarea Populară dacă Forţa Civică nu se va alia cu PMP, a recunoscut, luni, că din 13 ianuarie şi-a înaintat demisia.

El a confirmat informaţiile obţinute de newsbucovina.ro că nu mai este lider al Forţei Civice Suceava.

Milici a declarat, luni, că încă din luna septembrie a anului trecut le-a transmis celor din conducerea centrală a Forţei Civice că singura soluţie este unificare dreptei. „Eu sunt prieten cu Corneliu Popovici (coordonatorul organizaţiei PMP Suceava) de mult timp şi am făcut pasul către PMP. Asta e soluţia. Mi-am depus mandatul la dispoziţia conducerii centrale a FC din luna ianuarie a acestui an. Dacă ei considera ca nu mai sunt preşedinte, asta e”, a spus Milici.

ovidiu milici 2

Pe site-ul oficial al Forţei Civice, Ovidiu Milici este în continuare prezentat drept preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava a partidului, deşi surse din Forţa Civică susţin că acesta nu mai deţine funcţia.

Coordonatorul Partidului Mişcarea Populară din judeţul Suceava, Corneliu Popovici, a declarat că nu ştia de demisia lui Milici din Forţa Civică.

“Nu ştiam de demisia lui Ovidiu Milici. Din ce ştiam eu, a avut o discuţie cu cei de la Bucureşti pe tema nefuncţionalităţii relaţiilor dintre centru şi teritoriu. E o treabă care însă nu mă priveşte pe mine. Între mine şi el e o relaţie între formaţiuni şi nu vreau să mă amestec. Nu schimbă cu nimic construcţia pe care vrem să o facem”, a spus Popovici.

Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat, vineri, că liderul Forţei Civice Suceava, Ovidiu Milici, va fi mâna sa dreaptă pentru unirea dreptei politice. La conferinţa de presă organizată de PMP Suceava, preşedintele organizaţiei, Corneliu Popovici, a arătat că l-a invitat şi pe, Ovidiu Milici, în calitate de „prieten şi coleg” şi de lider al FC Suceava, cu care a început un proiect politic local.

 La rândul său, Ovidiu Milici, a spus că judeţul Suceava va trebui să fie un exemplu de bună practică pentru unificarea dreptei, apreciind că doar unită, dreapta politică va putea demola USL. „Colosul USL poate fi demolat prin unirea forţelor de dreapta”, a spus Milici care şi-a exprimat încrederea că la alegerile europarlamentare din luna mai, organizaţia suceveană a PMP va fi „surpriza politică plăcută”.

 Popovici şi Milici, au fost vicepreşedinţi ai organizaţiei PSD Suceava, primul părăsind partidul în 2009, când a refuzat să demisioneze din Guvern unde era secretar de stat în Ministerul Turismului condus de Elena Udrea, iar cel de-al doilea a fost purtător de cuvânt al PSD Suceava până în toamna anului 2012 când a intrat în Forţa Civică şi a candidat la alegerile parlamentare din partea ARD pentru funcţia de deputat obţinând 15 la sută din voturi.


Intră acum și în grupul de