USL nu se va rupe! Vezi ce parlamentar sucevean spune asta


Intră acum și în grupul de

USL nu se va rupe, a apreciat, joi, senatorul PSD de Suceava, Neculai Bereanu, subliniind că sigur se vor găsi soluţiile în urma negocierilor dintre PSD şi PNL. Bereanu a declarat că parlamentarii au fost convocaţi, luni, la Parlament pentru a acorda votul pentru varianta guvernului susţinut de USL.

bereanu3

În ceea ce priveşte înfiinţarea USD, senatorul sucevean a arătat că aceasta este o alianţă electorală şi că după alegerile europarlamentare se va stabili dacă această alianţă va continua să funcţioneze. El a subliniat că USD reprezintă o structură care coagulează stânga politică şi care să fie reprezentativă pentru România în vederea alegerilor pentru Parlamentul European.

Întrebat în legătură cu declaraţia liderului de grup PSD din Senat, Ilie Sârbu, privind posibilitatea înlocuirii preşedintelui Senatului, Bereanu a spus într-o conferinţă de presă că nimeni nu a ameninţat poziţia preşedintelui Senatului, Crin Antonescu. „Va fi schimbat preşedintele Senatului doar când va ajunge preşedintele României”, a spus senatorul PSD.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a avertizat miercuri seară, într-o emisiune la Antena 3, că PNL ar putea rămâne fără funcţia de preşedintele al Senatului, deţinută în prezent de Crin Antonescu, iar postul ar putea reveni PC.


Intră acum și în grupul de