Delegatia PDL din care fac parte Gheorghe Flutur si Ioan Balan s-a intalnit cu cancelarul Angela Merkel


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat pentru newsbucovina.ro  că delegaţia PDL care face o vizită în Germania unde se întâlneşte cu oficiali ai CDU, a avut, marţi şi o întâlnire cu cancelarul german Angela Merkel.

Flutur Merkel PDL

Delegaţia PDL din care fac parte preşedintele PDL Vasile Blaga, prim-vicepreşedintele partidului Cătălin Predoiu, vicepreşedintele Anca Boagiu, secretarul general al PDL Gheorghe Flutur, vicepreşedintele Ioan Bălan şi alţi membri din conducerea partidului a avut un program intens de întâlniri, iar marţi delegaţia a avut o întâlnire cu cancelarul Angela Merkel.

Totodată, conducerea PDL  s-a mai întâlnit şi cu secretarul general al CDU, Peter Tauber, iar în Bundestag cu preşedintele Comisiei de Afaceri Europene a Bundestagului, Gunther Krichbaum cu care s-au abordat probleme legate de situaţia din România.

„Au fost discuţii consistente despre strategii de campanie, de marketing politic, iar specialişti în campanii electorale au prezentat experienţa din campania electorală de anul trecut când CDU a câştigat alegerile”, a spus Flutur.

El a menţionat că delegaţia PDL a avut discuţii la Ministerul de Interne privind modelul german al legii electorale, dar şi discuţii cu Asociaţia Comunelor şi Oraşelor privind regionalizarea şi procesul de descentralizare.

Flutur a mai spus că delegaţia PDL va continua programul la Dresda unde se va întâlni cu conducerea CDU din acest land.

„Ca secretar general al partidului sunt foarte mulţumit că a continuat seria întâlnirilor cu reprezentanţi ai CDU începută în decembrie anul trecut la Bucureşti pentru a găsi cea mai bună formulă pentru campania electorală pentru alegerile europarlamentare din primăvară”, a mai spus Flutur.

 


Intră acum și în grupul de