CONNECT-R a sustinut un super concert, la Shopping City Suceava

Peste 20.000 de suceveni au ales să se distreze la un super concert suţinut de CONNECT-R, în 16 februarie, la Shopping City Suceava, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, duminică, începând cu ora 17:00, Shopping City Suceava a dat startul unui spectacol dedicat iubirii, sărbătorit printr-un show de modă impresionant, dans, distracţie şi premii instant în valoare totală de 4.000 de euro şi un super concert susţinut de CONNECT-R.

Evenimentul a debutat cu cei mici care au defilat în ţinute Evel Mod, urmată de colecţiile de primăvară – vară oferite de magazinele Texval, Moda Miss, City, Magnetic Style, Kartel, Benvenuti, New Yorker, Next Level. De altfel, viitorii miri au putut admira costumele propuse de magazinele Pada Murre şi Camiceria Italiana, iar domnişoarele s-au putut bucura de o prezentare de modă cu rochii de mireasă în ultimele tendinţe oferită de Boutique Mariage. Vestimentaţia a fost completată de încălţăminte din partea magazinului Benvenuti, Deichmann, Seven si Leonardo.

Declaraţiile de dragoste au fost răsplătite cu vouchere Splend`or în valoare de 150 lei, precum şi de vouchere de 100 lei oferite de Salonul D`Anais din Shopping City Suceava. Totodată, în weekendul 14 – 16 februarie s-au oferit 1.500 de premii instant pentru îndrăgostiţi, clienţilor care au făcut cumpărături de minimum 50 lei din magazinele aflate în incitna Shopping City Suceava.

„Marele premiu al campaniei << Paris, te iubesc! >> a fost câştigat prin tragere la sorţi de către Hurjui Mihaela din Rădăuţi, care a participat la tombolă cu un bon de cumpărături de 112,96 lei din Carrefour. Aceasta a câştigat un sejur de 4 zile alături de persoana iubită la Paris.

Seara s-a încheiat cu un concert de senzaţie susţinut de CONNECT-R, care a încins atmosfera şi a fredonat alături de public cele mai cunoscute melodii ale sale”, se arată în document.