Targul de nunti “Trend Mariaj” un succes la Shopping City Suceava

Targ de nunti SCS14

Târgul de nunţi „Trend Mariaj” organizat la Shopping City Suceava a fost vizitat de peste 50.000 de persoane, în perioada 14 – 16 februarie, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, ultimele tendinţe în materie de nunţi au fost prezentate de-a lungul celor trei zile viitorilor miri care au păşit pragul târgului de nunţi de la Shopping City Suceava. Fie că şi-au dorit să pună la punct ultimele detalii pentru nuntă, ori să aleagă o gamă complexă de servicii pentru cel mai important moment din viaţa lor, îndrăgostiţii au putut să admire şi să aleagă totul pentru o nuntă de vis.

În cadrul târgului “Trend Mariaj” organizat de Shopping City Suceava au fost prezentate de la cele mai spectaculoase servicii de entertainment, până la cele mai frumoase rochii de mireasă şi cele mai elegante costume de mire. De altfel, cei interesaţi au avut şansa de a alege serviciile celor mai buni fotografi şi videografi de pe piaţă, precum şi cele mai creative servicii de decoraţiuni. Nelipsite au fost şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: aranjamente florale, sonorizare/interpreţi, invitaţii, lumini ambientale, make-up şi hair-styling, cofetării etc.

În document se arată că, pe întreaga durată a târgului au fost surprize şi premii pentru vizitatori. Cei care au participat la târgul de nunţi şi s-au înscris la tombola specială, au putut câştiga o serie de premii care vor contribui la organizarea unei nunţi de vis – marele premiu: o rochie de mireasă Agnes Toma din ultima colecţie intitulată „Paris, mon amour 2” a fost câştigat de Huşman Ioana-Diana; un voucher în valoare de 1.000 lei oferit de Divin Feminin ce cuprinde o garnitură completă de papetarie pentru nuntă: invitaţii, carduri pentru bani, meniuri şi numere de masă a fost câştigat de Grigore Lacramioara Anca; o şedinţă foto pentru cuplu realizată de fotograful Ovidiu Leşan a fost câştigată de Ancuţa Mădălina; o şedinţă foto pentru viitori miri oferită de www.fotoemoţii.ro a fost câştigată de Toma Adrian; photobook + şedinţă foto NCC Studio a fost câştigată de Popa Ciprian.

Pe parcursul târgului, expozanţii au surprins publicul cu demonstraţii de hairstyle & make-up, momente de dans, sesiuni de caricaturi pentru îndrăgostiţi şi momente artistice. Totodată, duminică, vizitatorii s-au putut bucura şi de recitalul a două trupe iubite de publicul sucevean: Trupa 9 şi Artis Band, care au dat startul distracţiei pe scena de la Shopping City Suceava.