Partidul Verde Suceava critica mizeria din municipiul resedinta de judet


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde Suceava critică modul în care arată municipiul Suceava. Într-un comunicat de presă, preşedintele organizaţiei PV Suceava, Dan Acibotăriţă, arată că în toate parcurile sucevene „te izbeşti de excremente  de animal”, tot felul de mizerii şi mult, mult nisip îmbibat cu noroi, întâlnit în tot oraşul.

dan acibotarita

„Dacă nu se vor lua anumite măsuri, sănătatea sucevenilor poate fi pusă în pericol”, susţine liderul verzilor suceveni.

El arată că aşteaptă şi reacţia DSP Suceava împreună cu Prefectura Suceava, care în mod normal ar trebui să se autosesizeze, apreciind că altfel riscul de izbucnire a unor focare de infecţie este mare.

„Noi, verzii suceveni, credem că după cum arată municipiul Suceava, mizerabil, neîngrijit, cu alte cuvinte un oraş cenuşiu şi lipsit de viaţă, cei care conduc destinele municipiului, primarul şi cei doi viceprimari au plecat de mult în concediu, iar ca glumă municipiul Suceava are o conducere politică „pestriţă” şi cu „randament tot pestriţ”, primar de la PDL şi viceprimari de la PNL respectiv PSD. Performanţă şi respect faţă de cetăţean arătată din plin de PDL, PNL şi PSD”, se arată în finalul comunicatului semnat de Dan Acibotăriţă.


Intră acum și în grupul de