PMP Suceava a demarat campania „Ponta te arde cu pompa”. Vezi despre ce este vorba


Intră acum și în grupul de

PMP Suceava a început campania de strângere de semnături pentru anularea accizei de 7 eurocenţi impusă de guvernul Ponta, începând cu 1 aprilie, „Ponta te arde cu pompa”. Anunţul a fost făcut luni, într-o conferinţă de presă, de secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a Partidului Mişcarea Populară (PMP), Florin Hrebenciuc. “In judeţul Suceava, pe parcursul a două zile, am strâns peste 2.000 de semnături. In 30 de zile, ne-am propus să strângem 30.000 de semnături”, a declarat Hrebenciuc, arătând că în data de 16 martie 2014, organizaţia PMP Suceava va participa la un miting cu acceaşi tema în Bucuresti. “PMP Suceava va fi prezenta cu 150 – 200 membri”, a spus secretarul general al PMP Suceava.

hrebenciuc

Totodată, Hrebenciuc a mai arătat că a început competiţia internă pentru desemnarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, lista urmând a fi validată la congresul ce va avea loc la Bucureşti, în data de 22 martie. “La congresul PMP, organizaţia Suceava va participa cu peste 100 membri”, a precizat secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP.

El a mai menţionat că Partidul Miscare Populară are în prezent peste 2000 de membri înregistraţi şi înscrisi în baza de date naţională. “Pe lângă aceştia, mai sunt 300 de adeziuni de introdus în baza de date naţională şi aproximativ înca 350 de adeziuni ce urmează să le primim din teritoriu”, a conchis Florin Hrebenciuc.


Intră acum și în grupul de