Vezi daca deputatul Constantin Galan va fi sanctionat ca a votat Guvernul Ponta 3


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Constantin Galan, nu va fi sanţionat pentru că a votat pentru învestirea noului Guvern, a declarat joi, liderul liberalilor suceveni, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu. El a arătat într-o conferinţă de presă că parlamentarul liberal sucevean a recunoscut că a votat pentru învestirea noului Guvern din care nu face parte PNL.  „Nu am discutat de ce a făcut-o”, a spus preşedintele PNL Suceava.

dan mironiuc cu galan la radauti

Deputatul liberal Constantin Galan a declarat că a votat actualul guvern pentru că a menţinut acelaşi program de guvernare pe care îl promovase USL. „Am votat Guvernul pentru că e acelaşi program de guvernare care a fost susţinut de PNL. Când se modifică programul de guvernare, voi analiza şi dacă nu se regăsesc proiectele PNL nu-l voi mai vota”, a spus Galan.

El a menţionat că a discutat cu primari şi viceprimari din colegiul său care i-au sugerat să susţină ca proiectele în curs să fie continuate. „Eu sunt consecvent cu ceea ce m-am angajat în faţa alegătorilor”, a spus deputatul.

Galan a subliniat că nu are nicio legătură cu o posibilă trecere spre o grupare care să-l susţină pe fostul preşedinte PNL, Călin Popescu Tăriceanu. „Nu am nicio legătură. Alţii, poate au votat pentru alte considerente”, a mai spus Galan.


Intră acum și în grupul de