Noul presedinte ales al PPE, Joseph Daul a avut discutii cu presedintele PDL Suceava Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Presedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a avut joi, la Dublin, la Congresul PPE o întâlnire cu președintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a susținut pentru alegerea sa în funcția de președinte al PPE.

 Flutur Daul Dublin

Joseph Daul a fost ales presedinte interimar al PPE până la Congresul de la Dublin, in locul lui Wilfried Martens, care a murit in toamna anului trecut.

Congresul l-a validat în funcția de președinte pe Joseph Daul cu 512 voturi pentru și 44 împotrivă.

Reamintim că Flutur susține că Daul este ”un prieten al Bucovinei” și unul dintre cei care sprijină fermierii români, el însuși fiind un fermier din zona Strasbourg.

 

La Dublin PPE a votat planul de acțiuni pe perioada 2014-2019.

Daul PPE Congres Dublin

Totodată au fost finalizate pregătirile pentru campania PPE pentru alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an.

Delegații de la Congres urmează să stabilească candidatul PPE pentru funcția de președinte al Comisiei Europene, fiind inscriși în cursă Valdis Dombrovskis (Letonia), Jean-Claude Junker (Luxembourg) și Michel Barnier (Franța).

PDL a trimis la Dublin pe secretarul general al partidului, senatorul sucevean Gheorghe Flutur și pe vicepreședintele pe regiunea de NE a PDL, deputatul de Suceava, Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de