Raluca Turcanu, la Suceava: „PDL e singurul partid de opozitie care a sanctionat timp de doi ani minciunile si derapajele USL”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa

Raluca Turcan, vicepresedinte PDL:

„Incerc sa fac un tur de forta Moldova pentru a trasmite un mesaj clar legat despre minciuna si ipocrizia ce domina scena politica. PDL e singurul partid de opozitie si care a sanctionat timp de 2 ani minciunile si derapajele USL.

Odata cu asumarea noului program de guvernare PDL a lansat apelul pentru o motiune de cenzura. Din nefericire, motiunea noastra nu a fost sustinuta de PNL, care mai nou se revendica a fi de opozitie. In momentul in care poti santiona un guvern mincinos si incopetent trebuie sa folosesti toate parghiile parlamentare. PNL prefera sa atace PSD doar din vorbe, dar nu semneaza o motiune. Asta reprezinta costul politic al aranjamentelor locale cu PSD.

Suntem adversari cu PSD pentru ca Antonescu nu a avut sustinerea pentru a fi candidatul USL la presedintie, dar in teritoriu avem aranjamente cu PSD. Asta e mesajul PNL. De toate promisiunile USL s-a ales praful. Nici Ponta si nici Antonescu nu pot sterge cu buretele toate relele facute romanilor cat au fost la putere.

Noi vrem ca iluziile pe care ei vor sa le vanda romanilor sa fie cat mai bine cunoscute. Cand a venit la guverare, Ponta nu a spus ca va fi Guvernul saracirii romanilor. A promis bunastare. Dupa doi ani in loc de un milion de locuri de munca avem 50.000 de someri noi, doua valuri de impozite noi si suntem pe locul patru in UE la cresterea preturilor de consum. Au facut dreptate doar clientelei politice PSD. Sa ne amintim de martea neagra.”


Intră acum și în grupul de