Balan: „Guvernul Ponta nu a schimbat nimic din ceea ce a promis ca va face incepand cu a doua zi”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, care este şi vicepreşedinte la nivel naţional al partidului, a declarat, joi că la mitingul PDL, de sâmbătă, de la Cluj Napoca, se estimează că vor participa 25-30.000 de persoane, membri și șimpatizanți ai PDL, dar și persoane care sunt nemulțumite de guvernarea PSD. ”După 682 de zile de guvernare, Guvernul Ponta nu a schimbat nimic din ceea ce a promis că va face începând cu a doua zi. Asta ne întărește convingerea că măsurile adoptate de Guvernul Boc au fost corecte”, a spus Bălan, într-o conferinţă de presă.

ioan balan 3

El a subliniat că Guvernul Ponta nu numai că nu a modificat măsurile luate de guvernarea PDL, dar a introdus noi taxe și impozite, iar românii trăiesc mai greu. Potrivit lui Balan, prin acțiunile pe care le face Guvernul Ponta, în loc să fie create un milion de locuri de muncă, există riscul să fie desființate spre un milion de locuri de muncă în următorii ani.

 Vicepreşedintele PDL a mai declarat că atât în timpul guvernării PDL cât și în campania electorală din 2012 atât el cât și liderul PDL Suceava Gheorghe Flutur au răspuns întrebărilor electoratului privind măsurile luate de guvernul condus de Emil Boc și că niciodată nu a fugit de răspunderea acestor măsuri. ”Să vii și să spui că partidul nu te susține nu este fair-play. În campania electorală, atât eu cât și Gheorghe Flutur nu am explicat electoratului ceea ce am făcut noi, ci ceea ce a făcut Guvernul Boc. Nu ne-am tras deoparte”, a spus Bălan.

 El consideră că nu este corect din partea fostului președinte al PDL să acuze un partid care a făcut totul pentru el. ”Dacă președintele Boc înțelege că are o problemă în a participa la mitingul PDL de la Cluj Napoca și scuza asta îi poate acoperi lipsa la o acțiune a unui partid care a făcut totul pentru a-l susține ca prim ministru și președinte este deranjant”, a mai spus liderul democrat liberal.

 El consideră că ar fi deranjant și ca Emil Boc să spună că este susținut de PMP în condițiile în care mulți dintre cei care îi cereau demisia se află acum în Mișcarea Populară. ”E deranjant că vine de la un fost președinte al partidului pe care l-am apreciat și îl apreciez. Depinde doar de domnia sa cât de iubit vrea să fie de partid. Noi îl iubim”, a mai spus Bălan.


Intră acum și în grupul de