200 de PDL-isti suceveni vor fi prezenti la Bucuresti, la lansarea candidatilor PDL pentru PE


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PDL pentru Regiunea de Nord-Est, deputatul de Suceava, Ioan Bălan, a anunţat că aproximativ 200 de democrat-liberali suceveni vor fi prezenţi, duminică, la acţiunea de lansare a candidaţilor PDL pentru Parlamentul European. Evenimentul va avea loc, la Sala Palatului din Bucureşti, începând cu ora 11.

balan si onofrei

El a arătat că PDL Suceava „are marea şansă” să aibă pe listă un loc considerat eligibil şi anume locul 6, care îi revine prim-vicepreşedintelui organizaţiei judeţene a PDL, Orest Onofrei. „Am văzut declaraţiile unor lideri politici din USL Suceava cum că nu este important locul 6, ci este mai onorabil să fii pe listă undeva pe ultimele poziţii. Asta arată de fapt neputinţa acestor lideri locali de a-şi impune soluţiile la vârful partidelor. Pentru cetăţeni nu este extrem de importantă poziţionarea pe listă a unor candidaţi, dar asta arată adevărata percepţie a centrului faţă de conducerile partidelor din USL Suceava. Cel mai grav este că acest mod de lucru îl întâlnim şi la repartizarea fondurilor pentru dezvoltarea judeţului şi a municipiului Suceava”, a declarat Ioan Bălan.

Potrivit deputatului PDL, judeţul Suceava este cel mai slab reprezentat la nivel de funcţii în ministere şi agenţii guvernamentale ceea ce spune mult despre deschiderea pe care o are guvernul pentru această zonă. „Este pentru prima dată când dau exemplul judeţului vecin Botoşani care are cel mai bine poziţionat candidat pe listele pentru alegerile europarlamentare. Pentru liderii de la Suceava asta ar trebui să dea de gândit”, a subliniat Ioan Bălan.

El a mai precizat că la Sala Palatului vor fi prezenţi peste 5.000 de delegaţi PDL din toată ţara.


Intră acum și în grupul de