Marius Ursaciuc: PNL Gura Humorului va obtine la alegerile pentru PE un scor dublu fata de organizatia PNL Adancata


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Gura Humorului, primarul Marius Ursaciuc, a declarat, vineri, că la alegerile europarlamentare din 25 mai, organizaţia pe care o conduce îşi propune să obţină un scor electoral dublu cât cel pe care îl va obţine o organizaţie similară din judeţ, cu e acelaşi număr de membri şi aceeaşi reprezentare în Conferinţa Judeţeană PNL.

Ursaciuc, Pardau, Surugiu

Ursaciuc a explicat că o organizaţie similară în PNL Suceava este cea din Adâncata aşa că organizaţia PNL Gura Humorului îşi propune să înregistreze la aceste alegeri un scor dublu faţă de PNL Adâncata.

 

Marius Ursaciuc transmite astfel un mesaj conduceri organizaţiei judeţene că norma de reprezentare în Conferinţa Judeţeană a PNL Suceava nu poate fi stabilită doar în funcţie de numărul de membri ai organizaţiei ci şi de rezultatele obţinute în alegeri.

El a contestat, anul trecut, modul în care s-a stabilit norma de reprezentare la Conferinţa Judeţeană a PNL unde organizaţii care au avut rezultate remarcabile în alegeri au avut acelaşi număr de reprezentanţi cu ai unor organizaţii care nu au reuşit să obţină nici măcar consilieri locali în urma alegerilor locale.

 

Primarul Marius Ursaciuc este recunoscut că la ultimele alegeri a obţinut în Gura Humorului scoruri electorale istorice pentru PNL, care a câştigat şi peste 80 la sută din voturi.

 

 


Intră acum și în grupul de