Flutur: Benzina e mai scumpa in Romania decat in Germania. Ponta loveste in plin


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, că din cauza guvernării Ponta românii ajung să plătească în acest an benzină şi motorină mai scumpe ca în Germania sau Austria deşi continuă să aibă venituri salariale mult mai mici.

Flutur la miting PDL Cluj

Liderul PDL a arătat că introducerea accizei pe combustibili de către Ponta și Antonescu de Ziua păcălelilor nu este deloc păcăleală, deși am fi vrut să fie. „ Astăzi devine clar, după doi ani de la preluarea puterii de către Victor Ponta și ai lui, că cea mai mare păcăleală sunt, de fapt, chiar Guvernele conduse de el. Sunt Guverne bazate pe minciuni sfruntate, pe promisiuni nerealizate”, a spus Flutur.

El a arătat că organizațiile PDL au demarat o campanie de informare a românilor asupra consecințelor aplicării accizei pe benzină și motorină – “De la 1 aprilie, Ponta și Antonescu te lovesc ÎN PLIN !”. „PDL le transmite tuturor românilor că scumpirea benzinei și motorinei de astăzi este decisă în Guvernul USL, din care făcea parte și PNL-ul cu Crin Antonescu președinte. Suntem îndreptățiți, prin urmare, să spunem că acciza nouă pe combustibil, care va genera scumpiri în lanț, este taxa Ponta-Antonescu”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

El a ţinut să amintească că Ponta și Antonescu lovesc azi în plin, în plinul de benzină și motorină care costă cu 30 de lei mai mult, dar că vor costa mai mult din acest motiv şi toate alimentele, transportul şi până şi rechizitele copiilor. „Creșterile de preț în lanț sunt motivate de faptul că prețul de transport al mărfurilor crește, prețul de producție al mărfurilor crește. PDL consideră neîntemeiată introducerea taxei pe combustibili Ponta-Antonescu și a depus în Parlament o inițiativă legislativă pentru abrogarea ei”, a anunţat Flutur.

El a mai declarat că Guvernul Ponta nici măcar nu este în stare să explice ce face cu banii în plus smulși din buzunarele tuturor, că au mașini personale sau nu. „Victor Ponta și ministrul său de finanțe s-au încurcat în minciuni săptămâna trecută. Victor Ponta ne spunea că banii se duc în autostrăzi, Ioana Petrescu că se duc în plata de pensii și salarii. PDL vă spune adevărul: banii se duc la baronii locali și prietenii lor, pentru a aducă voturi și a asigura finanțarea campaniilor electorale ale PSD din acest an”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de