Viceprimarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a fost exclus din PSD. Loghin: E bine că m-am eliberat de PSD. Acest partid e pe un drum greșit


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a declarat, marți seara, pentru News Bucovina, că a fost exclus din PSD în cadrul unei ședințe în care au fost aduse argumente puerile, dar că de fapt motivația este legată de faptul că există viziuni diferite între cei care conduc acum organizația și au o mentalitate învechită și generația tânără care vine cu proiecte cu impact pentru viitor.

Loghin a explicat că i s-a reproșat că nu a fost prezent la întâlnirea cu prim ministrul demis Viorica Dăncilă, candidatul PSD la funcția de președinte al României, dar că el a spus că a făcut-o în mod intenționat pentru că nu poate susține un asemenea candidat și că îi este rușine că s-a ajuns ca PSD să promoveze un astfel de candidat.

„Am înțeles că m-au exclus din partid din acest motiv, că nu susțin candidatura Vioricăi Dăncilă. Eu nici cu forța nu aș fi putut vota pentru ea”, a spus viceprimarul.

El a menționat că au lipsit mai mulți primari social-democrați la întâlnirea cu președintele PSD, ceea ce arată multe despre ceea ce se petrece în acest partid, care este cantonat doar în zona Fălticeni, în timp ce municipiul Rădăuți a fost uitat, iar această zonă a însemnat doar vizite la cabane din Sucevița.

Nu am primit fondurile așteptate pentru proiectele de dezvoltare de la Guvern, iar de la nivel local fondurile Primăriei au fost folosite fără nici cea mai mică transparență. Din acest motiv și realizările sunt nesatisfăcătoare, mai ales în ceea ce privește proiectele de asfaltări”, a spus Loghin.

Viceprimarul municipiului Rădăuți a mai spus că au apărut disensiuni între membrii de partid pentru că cei din PSD nu au nevoie de inițiativele celor mai tineri, dar cu experiență.

„Ei au nevoie de oameni precum Viorica Dăncilă sau Nistor Tatar”, a spus Loghin.

El a explicat că disensiunile cu primarul Tatar au la bază viziunile diferite privind dezvoltarea municipiului Rădăuți și lipsa totală de transparență atât în ceea ce privește cheltuirea banului public în Primărie, dar și în ceea ce privește activitatea de partid.

Nu mă mai regăsesc eu în noua linie abordată de Partidul Social Democrat, atât la nivel național, cât și județean, dar și local. Dacă nu eram demis, demisionam eu din partid pentru că ne situăm pe direcții diferite de abordare a problematicii administrației publice”, a spus Bogdan Loghin.

„Pentru mine, plecarea din PSD înseamnă o eliberare și este bine că mi-am dat seama la timp că acest partid e pe un drum greșit”, a mai declarat Loghin. (T.B.)


Intră acum și în grupul de