După o ceartă cu fosta concubină, un tânăr din Rădăuți a încălcat condițiile carantinării pentru a merge în Arbore unde a bătut un alt tânăr


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din Rădăuți care trebuia să stea în carantină este cercetat penal pentru „lovire și alte violențe” pentru că în cursul după amiezii de duminică a mers în comuna Arbore unde a intrat în casa unde locuiește un alt tânăr de 22 de ani pe care l-a luat la bătaie după o ceartă cu fost concubină.

Potrivit Poliției Suceava, un tânăr de 22 de ani din Arbore a reclamat prin 112 că a fost lovit de un tânăr de 23 de ani din Rădăuți.

Polițiștii l-au găsit la locuința respectivă doar pe apelant care a spus că în timp ce se afla în casă, iar tânărul din Rădăuți a sărit poarta locuinţei, a intrat în casă şi a început să-l lovească.

Tânărul agresat prezenta urme vizibile de violenţă și a declarat că acest conflict a avut loc ca urmare a unor discuţii contradictorii dintre tânărul din Rădăuți şi fosta concubină a acestuia.

 Totodată, în cursul după amiezii polițiștii din Solca au fost sesizaţi de către ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi cu privire la faptul că la Spitalul Municipal Rădăuţi s-a prezentat și tânărul de 23 de ani acesta prezentând mai multe leziuni ca urmare a unei agresiuni.

 Polițiștii au constatat că faţă de acesta s-a dispus măsura carantinării la domiciliu din data de 08.01.2021, tânărul declarând în Punctul de Trecere a Frontierei că pe perioada carantinei se va afla în municipiul Rădăuţi.

Având în vedere aceste aspecte, s-a procedat la sancţionarea contravenţională a tânărului din Rădăuți cu amendă în cuantum de 5.000 lei, conform art. 65, lit. i) din Legea 55/2020. De asemenea, prin adresa din 10.01.2021, s-a procedat la înştiinţarea DSP Suceava cu privire la nerespectarea măsurii de carantinare la domiciliu.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii a două infracțiuni de ”lovirea sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de