Acasă Radauti Un puști de 16 ani din Dornești, băut la volan, a fost...

Un puști de 16 ani din Dornești, băut la volan, a fost blocat de poliție în trafic după o urmărire pe 6 kilometri


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele unui adolescent de 16 ani din Dornești care a fost depistat în trafic la volanul mașinii familiei și care a refuzat să oprească, fiind urmărit și blocat în trafic.

Potrivit polițiștilor, un echipaj al Poliției Rutiere Rădăuți a efectuat, sâmbătă, semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca BMW, care se deplasa pe str. Calea Cernăuți, din direcția Rădăuți-Dornești.



Conducătorul auto nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea în viteză către Dornești, iar polițiștii au început urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar cu sprijinul unui echipaj de poliție din cadrul SPR3 Marginea, s-a reușit blocarea autoturismului după circa 6 kilometri, pe raza comunei Dornești, după ce în prealabil autoturismul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe acostamentul din partea stângă a carosabilului având ca rezultat doar pagube materiale la autoturism.

Cel aflat la volan a fost identificat ca fiind un adolescent de 16 ani din Dornești care nu are permis de conducere.

Autoturismul pe care acesta îl conducea aparține părinților acestuia care l-a luat profitând că aceștia erau plecați din localitate.

Adolescentul a fost testat la fața locului cu aparatul etilotest, ocazie cu care a rezultat o concentrație de 0.36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz tânărul este cercetat penal pentru „conducere fără permis” și „furt în scop de folosință”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version