Detaliile accidentului de pe centura municipiului Rădăuți cu doi răniți: Șoferul unui BMW X5 a intrat pe contrasens lovind în lateral un autoturism ce venea din sens opus și s-a răsturnat pe câmp


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 35 de ani din Bilca este cercetat pentru că a provocat un accident în care el și pasagerul din mașina în care se afla au fost răniți.

Astfel, vineri seara în jurul orei 22:25, un bărbat de 35 ani din Bilca, conducea un autoturism BMW X5 pe centura ocolitoare a municipiului Rădăuți, dinspre D.N. 17 A către D.N. 2 H., iar în mașină se pe scaunul din dreapta față se afla un bărbat de 34 ani din Rădăuți.

Ajuns într-o ușoară curbă spre dreapta, șoferul a pătruns pe sensul opus de mers, situație în care a intrat în coliziune laterală cu un autoturism Ford, ce era condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 30 de ani din Marginea.

Ulterior, șoferul autoturismului BMW a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă prin partea dreaptă, autoturismul răsturnându-se pe terenul agricol.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului BMW și a pasagerului din acest autoturism,  aceștia fiind transportați cu ambulanța la Spitalul Rădăuți.

Șoferul vinovat a refuzat testarea cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celălalt șofer a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i  s-au recoltat probe  biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru  „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de