O femeie din Gura Humorului a murit la câteva ore după ce a fost externată din spital unde fusese operată. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă


Intră acum și în grupul de

O femeie de 63 de ani a murit vineri după amiaza la locuința sa din Gura Humorului, decesul fiind constatat de echipajul unei ambulanțe care a încercat resuscitarea.

Potrivit verificărilor în acest caz, polițiștii au constatat că femeia fusese de mai mulţi ani plecată la muncă în Spania, de unde a revenit cu aproximativ o lună în urmă, pentru a participa la înmormântarea fratelui său.

Ulterior, în 7 iunie, în urma unor probleme subite de sănătate, a fost internată la Spitalul Judeţean Suceava, unitate medicală în care a suferit o intervenţie chirurgicală, fiind externată la data de 18.06.2021, cu diagnosticul de „ulcer penetrant-obezitate gr.III ” .

După externare femeia a fost transportată la locuinţa sa unde în jurul orei 15.00 i s-a făcut rău, a început să vomite, motiv pentru care o rudă de-a sa, a apelat imediat SNUAU 112, pentru a solicita ajutor medical.

La faţa locului a sosit imediat o Ambulantă, iar echipa medicală a resuscitat-o, după care a declarat decesul acestuia.

 În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă”, ce urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de