Acasă Radauti Șoferul care a intrat cu mașina într-un copac la Hurjuieni era băut...

Șoferul care a intrat cu mașina într-un copac la Hurjuieni era băut și a condus cu viteză


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 35 de ani din Frătăuții Vechi este cercetat penal după ce a condus băut și a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului.

Potrivit Poliției Suceava, vineri după amiaza, un bărbat de 35 de  ani din Frătăuții Vechi, conducea un autoturism BMW pe DJ 178F, pe raza localității Hurjuieni, dinspre Hurjuieni spre Frătăuții Vechi.



La un moment dat, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe acostamentul din partea dreaptă a carosabilului unde a lovit frontal un copac.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a șoferului și a unui alt bărbat de 42 de ani tot din Frătăuții Vechi, pasager.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version