Femeie rănită în accident în Rădăuți după ce nu a acordat prioritate de trecere în intersecție și a acroșat un alt autoturism


Intră acum și în grupul de

O femeie a suferit răni ușoare, marți dimineața, într-un accident produs în municipiul Rădăuți după ce a intrat într-o intersecție fără să acorde prioritate de trecere.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, o femeie de 65 de ani din Rădăuți conducea, marți dimineața, un autoturism Toyota pe str. Iancu Flondor, dinspre strada Simion Bărnuțiu către strada Calea Bucovinei. Când a ajuns la intersecția cu strada Bogdan Vodă, femeia nu a respectat semnificația indicatorului STOP și a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere autoturismului marca Volvo, pe care l-a acroșat în lateral, ce era condus regulamentar din partea stângă de un localnic de 41 de ani.

În urma impactului, ambele autoturisme au ajuns pe trotuarul din partea stângă suferind avarii, iar femeia  a fost transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale și unde i s-au stabilit diagnosticul contuzie șold stâng – rănită ușor.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de