Un bărbat a fost rănit într-o coliziune dintre două autoturisme după ce un șofer neatent a vrut să întoarcă pe DN 17 A fără să se asigure


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost rănit ușor, marți după amiaza, pe DN 17 A în urma coliziunii dintre două autovehicule.

Potrivit Poliției Suceava, un bărbat de 70 ani conducea, marți după amiaza, un autoturismul  VW Tiguan, pe D.N. 17 A, dinspre Rădăuți spre Dornești.

La un moment dat, bărbatul a început efectuarea unei manevre de întoarcere fără a se asigura că poate efectua această manevră în condiții de siguranță, situație în care autoturismul VW a fost acroșat în partea laterală dreapta de un autoturismul Skoda Fabia, ce era condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 31 ani Popești-Leordeni.

În urma impactului, au rezultat avarii la autoturisme precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului Skoda,  care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-a stabilit că a suferit o contuzie lombară.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de