Tragedie la Frătăuții Vechi. Soția și-a văzut soțul cuprins de flăcările incendiului de vegetație uscată și a aruncat cu apă pe el, dar a suferit arsuri la mâini


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a murit într-un incendiu de vegetație uscată, iar soția lui, care a încercat să arunce cu apă peste el a suferit arsuri la mâni.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un bărbat de 89 de ani din Frătăuții Vechi a mers în grădina locuinței pentru a da foc vegetației uscate. Având în vedere vârsta înaintată a acestuia care se deplasa greu și faptul că vântul făcea ca focul să se propage rapid producând un nor dens de fum, bărbatul a căzut în zona incendiată fiind astfel carbonizat.

Soția sa, văzând că este cuprins de flăcări, a luat un recipient cu apă pentru a încerca să îl salveze stingând flăcările, ocazie cu care a suferit arsuri la mâini.

Un echipaj SAJ a acordat asistență medicală femeii care a fost transportată ulterior la Spitalul Municipal Rădăuți.

Corpul bărbatului a fost preluat de autoutilitara funerară și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți-Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

În acest caz se fac cercetări penală pentru „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

ISU Suceava a făcut mai multe apeluri populației să nu mai dea foc resturilor de vegetație uscată pentru că aceste incendii sunt greu de controlat și pot genera pierderi de vieți omenești și pagube materiale importante.


Intră acum și în grupul de