Detaliile accidentului cu un tânăr mort la Rădăuți: Din cauza vitezei, într-o curbă a acesta a lovit un mal de pământ, iar mașina s-a rostogolit


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani a murit, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident rutier.

Potrivit primelor date ale anchetei polițiștilor, duminică seara în jurul orelor 23:32,  numitul Sebastian Pleșca, în vârstă de 20 de ani, conducea un autoturism Skoda pe D.J 178 C din direcția comunei Frătăuții – Vechi către municipiul Rădăuți, fiind singur în autoturism.

Apropiindu-se de intersecția în sens giratoriu cu DN CRD, circulând pe un sector de drum în curbă la stânga, acesta nu a adaptat viteza de deplasare în curbă, a părăsit partea carosabilă în șanțul din dreapta, iar în urma impactului cu malul de pământ, autoturismul s-a rostogolit, ajungând pe roți, în șanțul din dreapta, orientat cu fața către comuna Frătăuții – Vechi.

Conducătorul auto Pleșca Narcis Sebastian a fost aruncat din autoturism, fiind identificat la o distanță de 1,5 m de roata dreapta spate a autoturismului.

La fața locului, cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare care nu au avut succes fiind declarat decedat la orele 00:27.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că vinovăția producerii evenimentului rutier aparține șoferului care în timp ce conducea autoturismul marca Skoda, nu a adaptat viteza de deplasare în curbă.


Intră acum și în grupul de