Decalajul între proba teoretică și cea practică pentru permisul auto a crescut la trei luni. Prefectura Suceava anunță sesiuni suplimentare pentru categoria B


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, luni, că în vederea reducerii decalajului existent între momentul susținerii probei teoretice, respectiv a celei practice pentru obținerea permisului de conducere auto care este de aproximativ 3 luni în momentul de față, în zilele de 14, 21 și 28 ianuarie vor fi organizate sesiuni suplimentare de examinare, doar pentru categoria B, susținute cu patru examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor Suceava.

Pentru cele trei sesiuni suplimentare programate în luna ianuarie, programul de examinare va fi 08.00 ÷ 16.00, iar plecarea se va face din zona Gării Ițcani, instructorii auto fiind rugați a fi prezenți la locul de plecare cu cel puțin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice.

„Cu caracter de noutate, programatoarele vor fi împărțite câte două pentru fiecare dintre examinatori, respectiv pentru orele 08.00 și 12.30. În acest mod, se oferă candidaților care trebuie să se deplaseze din zonele mai îndepărtate ale județului posibilitatea de a se programa pentru examinare începând cu orele 12.30”, arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de