Pieton lovit pe trotuar la Rădăuți de o șoferiță care a virat de pe o alee spre Calea Bucovinei


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 36 de ani din comuna suceveană Satu Mare a condus marți un autoturism pe aleea dintre blocuri de pe strada Stadionului din municipiul Rădăuți.

În momentul în care a ajuns pe strada Calea Bucovinei, șoferița a pătruns pe trotuar, unde a lovit ușor un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Volovăț, care se deplasa în calitate de pieton.

Ca urmare a impactului, pietonul a acuzat dureri și a apelat serviciul de urgență 112, solicitând intervenția unei ambulanțe la locul incidentului. Acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale pentru răni ușoare.

Atât conducătoarea auto, cât și pietonul, au fost supuși testului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii nivelului de alcoolemie.

În urma evenimentului, a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Autoritățile competente vor continua investigațiile în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.


Intră acum și în grupul de