Accidentul cu doi morți din Frătăuții Vechi: A fost introdus în arest și celălalt șofer implicat fiind acuzat de ucidere din culpă


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au continuat cercetările privind accidentul rutier de pe raza comunei Frătăuții Vechi și au decis să îl rețină și introducă în arest și pe celălalt șofer implicat care a condus mașina care s-a lovit de un cap de pod, iar în urma evenimentului un bărbat de 31 de ani din Rădăuți a murit pe loc, iar fetița șoferului, în vârstă de 4 ani, a murit a doua zi la un spital din Iași.

Un tânăr de 22 de ani care a șicanat în trafic autoturismul care a ieșit de pe șosea a fost introdus în arest. În accident a murit un radautean de 31 de ani, iar o fetiță de 4 ani a fost grav rănită

Polițiștii l-au audiat, marți, în calitate de suspect și celălalt șofer implicat, respectiv Petrescu Mihai Dorin, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

În urma audierii, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți, au dispus reținere suspectului Petrescu Mihai Dorin pentru 24 de ore, fiind introdus în arest, iar procurorul de caz urmează să propună o măsură preventivă.

În acest caz a fost arestat un tânăr de 22 de ani, Pleşca David Irinel,  acuzat că este cel care ar fi favorizat prin manevre de șicanare în trafic autoturismul condus de Petrescu în care se mai aflau fetița lui în vârstă de 4 ani și încă un bărbat de 31 de ani.


Intră acum și în grupul de