Un rădăuțean fără permis a luat-o la fugă după ce a fost depistat la volanul unui Audi având numerele de înmatriculare ale altei mașini


Intră acum și în grupul de

Un rădăuțean a fost prins de polițiști după ce a încercat să scape de un echipaj de poliție.

Potrivit datelor din anchetă, miercuri seara la orele 21:35, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți- Biroul de Ordine Publică, în timp executa activități de patrulare pe raza municipiului Rădăuți a identificat și oprit în trafic autoturismul marca Audi care a mărit viteza deplasare la momentul observării echipajului de poliție.

 De la volanul autorurismului, care se afla pe partea dreaptă, a coborât un bărbat, Alex C. care a luat-o la fugă fiind prins însă de catre unul dintre agenți.

Fiindu-i solicitate documentele personale și ale autoturismului, conducătorul acestuia a declarat verbal că are permisul de conducere suspendat și că nu are asupra sa documentele de proveniență ale autoturismului și nici cartea de identitate.

În urma verificării autoturismului marca Audi, în baza de date s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare aparține unui autoturism marca Renault iar șoferul are permisul suspendat.

În acest caz  urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul cu numere false, conducerea unui vehicul neînmatriculat, și conducerea unui vehicul cu permisul de conducere suspendat.


Intră acum și în grupul de