Rădăuțean, obligat să păstreze o distanță de 100 de metri de soție după ce cei doi s-au certat în fața unei săli de jocuri din oraș


Intră acum și în grupul de

Un rădăuțean este cercetat penal și nu are voie să se apropie de soția sa la mai puțin de 100 de metri după ce duminică acesta a amenințat-o și jignit-o în fața unei săli de jocuri din oraș.

Polițiștii din Rădăuţi au fost sesizaţi, duminică, prin plângere scrisă de o femeie din localitate că a fost amenințată cu acte de violență de către soțul ei.

Polițiștii au stabilit că duminică, în jurul orelor 11:00, femeia se afla în interiorul unei săli de jocuri din municipiul Rădăuți situat pe strada Piața Unirii unde bea o cafea.

La un moment dat, a venit soțul acesteia, care avea o sticlă de alcool în mână și i-a spus soției sale să plece acasă.

Femeia s-a conformat și a părăsit localul. În fața localului, conflictul a degenerat, iar bărbatul a început să-i adreseze soției sale cuvinte și expresii jignitoare, precum și amenințări cu acte de violență.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, lucrătorii de poliţie au constatat că există un risc iminent, fapt pentru care au emis un ordin de protecţie provizoriu, începând cu data de 08.10.2023, orele 12:30  pe o perioadă de 5 zile, acesta fiind obligat să păstreze o distanță de 100 de metri de soția sa și domiciliul acesteia.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de amenințare, cauza urmând a fi soluționată procedural de către lucrătorii din cadrul Compartimentului de Proximitate, cu autorul cercetat în libertate.


Intră acum și în grupul de