Motociclist fără pemis de conducere blocat în trafic de polițiști după o urmărire pe raza municipiului Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Patrula din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat, duminică seara, în jurul orei 20:10, pe strada Piața Unirii din Rădăuți o motocicletă, fiind efectuat semnal regulamentar de oprire, prin punerea în funcțiune a sistemului de avertizare sonoră și luminoasă.

Conducătorul motocicletei nu s-au conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din  Rădăuți, iar pe strada Spitalului, s-a reușit blocarea motociletei și prinderea motociclistului, fără ca acesta să sufere leziuni.  

Șoferul motocicletei a fost identificat în baza de date ca fiind un bărbat din comuna Sucevița, sat Voievodeasa, iar acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat că nu a consumat băuturi alcoolice, iar la aparatul Drugtest a ieșit negativ.

Motocicleta nu deține ITP și asigurare valabile, bărbatul fiind sancționat contarvențional și vehiculul imobilizat.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.


Intră acum și în grupul de