Spitalul Judetean de Urgenta Suceava asigura liniile de garda pentru toate specialitatile in minivacanta de 1 mai


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul minivacanţei de 1 mai la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava sunt asigurate liniile de gardă pentru toate specialităţile, unitatea medicală suceveană având asigurate stocurile necesare de medicamente şi materiale sanitare.

Directorul medical al SJU Suceava, Tiberius Brădăţan, a declarat că s-a efectuat un inventar al necesarului de medicamente şi materiale încă înainte de Sărbătorile pascale astfel încât să fie asigurate stocurile şi în perioada minivacanţei de 1 mai.

Bradatan tiberius

“Deşi sunt începute procedurile de achiziţie, nu toţi furnizorii de medicamente şi materiale sanitare lucrează în data de 2 mai şi exista riscul să nu avem în stoc anumite medicamente sau materiale sanitare. Ne-am axat pe clasele principale de medicamente, să avem 2-3 tipuri de antibiotice, antiinflamatoare sau antalgice”, a spus Brădăţan.

El a arătat că s-au asigurat stocuri de materiale sanitare, respectiv feşe, dezinfectanţi sau gips, dar şi consumabile pentru sălile de operaţii.

Brădăţan a spus că spitalul lucrează în data de 2 mai în regim de zi liberă, dar sunt asigurate liniile de gardă pentru toate specialităţile, personalul TESA, administrativ şi medicii urmând să recupereze această zi până la sfârşitul lunii mai, prin suplimentarea cu o oră a programului de lucru.


Intră acum și în grupul de