Barbat din Brosteni arestat pentru mai multe infractiuni si incendierea unui tablou electric


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din oraşul Broşteni, suspectat de săvârşirea mai multor infracţiuni la regimul rutier, dar şi de incendierea unui tablou electric al unei societăţi de distribuţie a energiei electrice, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

IPJ Suceava a informat, vineri, că o echipă operativă complexă, formată din poliţişti ai Poliţiei Broşteni şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Suceava,  coordonată de şeful IPJ Suceava, comisar şef Ioan Crap, a efectuat activităţi investigative în urma cărora a fost documentată activitatea infracţională a unui bărbat din Broşteni, Petrică M., în vârstă de 31 de ani.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în noaptea de 18 spre 19 aprilie 2014, bărbatul a provocat distrugerea prin incendiere a unui tablou electric ce aparţine unei societăţi comerciale de distribuţie a energiei electrice .

Totodată, s-a stabilit că acesta  a săvârşit mai multe infracţiuni la regimul rutier.

Astfel, în data de 4 aprilie 2014, Petrică M. a fost surprins de un echipaj auto al Poliţiei oraşului Broşteni în timp ce conducea, pe DN 17B, în  oraşul Broşteni, un autoturism neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere, a provocat un accident de circulaţie  după care acesta a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Potrivit sursei citate, acelaşi bărbat a condus un moped, în seara de 26 aprilie, pe raza oraşului Broşteni, fără a poseda permis de conducere, iar în data de 7 mai 2014 a condus un alt moped deşi nu avea permis de conducere.

Bărbatul a mai fost depistat, în data de 11 mai, de un echipaj auto al Poliţiei Broşteni în timp ce conducea un autoturism cu număr de înmatriculare expirat  în oraşul Broşteni, pe drumul judeţean DJ177 A.

Petrică M. a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, ulterior, pe numele acestuia, instanţa a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

 


Intră acum și în grupul de