Orest Onofrei: Oficial ne merge bine, dar toti stim ca e mai greu in ultimii doi ani. Cei nemultumiti de guvernare sa vina la vot


Intră acum și în grupul de

Prim vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, a declarat, vineri, că oficial, Guvernul se laudă cu creştere economică, dar că în realitate lumea ştie că o duce mai rău.

„Oficial ne merge bine, dar în realitate fiecare dintre noi ştim cât e de greu în ultimii doi ani”, a spus liderul democrat liberal care a arăt că s-a ajuns ca gradul de colectare să fie catastrofal, evaziunea fiscală e în creştere, la fel ca şi creditele neperformante.

onofrei

Onofrei a subliniat că la milionul de locuri de muncă promis de Victor Ponta ar trebui să mai fie adăugate încă câteva sute de mii de locuri de muncă ce au fost pierdute în ultimii doi ani.

Liderul PDL a mai arătat că populaţia are acum şi restanţe mari la plata impozitelor, dar şi la utilităţi şi pune traiul mai greu al românilor pe cele 36 de noi taxe impuse de guvernarea PSD.

„Firmele facturează, statul nu le plăteşte. Guvernul stă bine în cifre, dar se împrumută şi toată lumea se plânge că e mai greu decât înainte de criză”, a spus Onofrei.

El a mai arătat că sunt de fapt două Românii, una a premierului la televizor şi una reală.

„Premierul guvernează doar pentru România de la televizor. Cred că trebuie să avem un guvern în interesul fiecăruia dintre noi”, a mai declarat Onofrei.

Liderul PDL Suceava a arătat că în aceste condiţii, toţi cei care sunt nemulţumiţi de guvernare ar trebui să vină la vot.

„Nu există fraudă mai mare decât să furi conştiinţa unui om, a unei comunităţi”, a mai spus Onofrei.


Intră acum și în grupul de