Medicii suceveni vor semna acte aditionale cu CAS Suceava si pentru luna iunie


Intră acum și în grupul de

examinare medicala pt. permis auto
In conformitate cu dispozitiile CNAS, avand in vedere prevederile HG nr. 400/2014 pentru aprobarea pachetelor de servicii medicale si a Contractului cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2014-2015, CAS Suceava incheie pentru luna iunie 2014 acte aditionale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale cu furnizorii care se afla in contract cu institutia noastra, urmand ca procesul de contractare pe toate domeniile de asistenta medicala sa se desfasoare in luna iunie, informeaza intr-un comunicat de presa, purtatorul de cuvant al CAS Suceava, Anda Salagean.

Potrivit sursei citate, data limita de finalizare a procesului de contractare pentru contractele aferente anului 2014 este de 30.06.2014.

Conditiile acordarii asistentei medicale in cursul lunii iunie, in baza actelor aditionale sunt cele prevazute in legislatia in vigoare pe perioada derularii actelor aditionale.

CAS Suceava va comunica in perioada imediat urmatoare calendarul de contractare pentru incheierea contractelor pe anul 2014, inclusiv termenele de depunere a cererilor insotite de documentele necesare incheierii si negocierii contractelor.


Intră acum și în grupul de