Acibotaritei(Partidul Verde): Urzicile au peste un metru in drumul spre Cetatea de Scaun


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriţei, a avertizat, duminică, Primăria Suceava şi pe primarul Ion Lungu, despre lipsa curăţeniei şi a întreţinerii spaţiilor verzi din zona fostului Orăşel al Copiilor, Parcul Şipote şi Cetăţii.

„Când mergi la frumosul Târg al meşterilor populari, cu alte cuvinte în Cetatea de Scaun, pe jos, vei rămâne şocat de modul cum arată spaţiile verzi din zona care leagă fostul Orăşel al Copiilor şi Cetatea de Scaun. Urzicile au crescut la o înălţime de peste un metru, au şi invadat frumosul drum vechi de peste 35 de ani, iar totul din jur se năruie”, susţine liderul PV Suceava.

El consideră că Primăria municipiului Suceava a lăsat această zonă de izbelişte în totalitate.

 dan acibotarita

„Din punctul nostru de vedere este o discrepanţă enormă, între cei care s-au ocupat de organizarea Târgului meşterilor populari şi cei care se ocupă de întreţinerea spaţiilor verzi pe unde se face accesul la târg.Se preconizează cumva vreo afacere imobiliară sau pur şi simplu neglijenţă din partea celui care conduce primăria municipiului Suceava?”, se întreabă Acibotăriţei.


Intră acum și în grupul de