Consilierii locali suceveni au votat in unanimitate alocarea a 3,6 milioane de lei pentru plata salariilor cadrelor didactice


Intră acum și în grupul de

Aleșii locali s-au întâlnit, vineri, într-o sedință extraordinară de Consiliu Local, pentru a vota proiectele privind alocarea unei sume de peste 3,6 milioane de lei pentru plata salariilor profesorilor din județ, din cotele defalcate din TVA și pentru a se decide în privința finalizării lucrărilor la Complexul Liceului cu Program Sportiv şi a sălii de sport de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”.

Consiliul Local 7

Ambele proiecte de rectificare bugetară au trecut de voturile celor 18 consilieri prezenți la ședință în unanimitate, astfel încât profesorii își vor încasa în această lună drepturile salariale cuvenite.

În ceea ce privește proiectul privind finalizarea lucrărilor la cele două licee sucevene, au fost aprobate sumele necesare pentru investiții, în acest an urmând să fie alocate pentru complexul LPS suma de 5.640.000 lei, dintr-un total de 11.279.354 lei, iar la Colegiul „Ștefan cel Mare 3.112.000 lei, din totalul de 6.224.994 lei. Restul sumelor necesare pentru finalizarea celor două investiții vor fi cuprinse în bugetul din anul 2015.


Intră acum și în grupul de