De luni, se reiau activitățile la Palatul Copiilor Suceava


Intră acum și în grupul de

Palatul Copiilor din municipiul Suceava își deschide porțile, începând de luni, 15 septembrie, odată cu începerea noului an şcolar.

palatul copiilor suceava

Copiii interesați să participe la activitățile care se desfășoară la cercurile artistice, științifice și tehnice, sunt așteptați în perioada 15-20 septembrie să se înscrie la Palatul Copiilor.

Pentru înscriere este necesară completarea unui formular în care sunt trecute datele de contact ale copilului şi acordul părinţilor de a-şi înscrie copilul la unul din cercurile Palatului Copiilor.

Deschiderea oficială a activităților de la Palatul Copiilor va avea loc, potrivit directorului instituției, Biatrice Choleva, sâmbăta viitoare pe data de 20 septembrie, ocazie cu care vor fi premiați copiii care s-au remarcat în anul școlar trecut la cercurile de la palat și la concursurile la care au participat.

La Palatul Copiilor, elevii suceveni vor fi coordonați de cadre didactice bine pregatite, în următoarele domenii: Artă textilă – Atelierul fanteziei, Artă decorativă – Tapiserie, Astronomie, Automodele, Cenaclu literar și jocuri de comunicare, Club SF, Confecții – design vestimentar, construcții electronice – robotică, Dans clasic, Dans modern, Dans sportiv, Desen, Informatică, Inventică, Jurnalism, Karting – educație rutieră, Cultură și civilizație engleză, Muzică ușoară, Muzică populară, Navomodele, Operare și programare pe calculator, Origami, Radioclub, Redacție presă, Radio-TV, Șah și bridge, Teatru – gimnaziu, Tir sportiv, Ecologie-Protecția mediului/Iconografie.

Cursurile sunt gratuite.


Intră acum și în grupul de