O femeie din Adancata a suferit arsuri in urma unui incendiu care i-a afectat gospodaria


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 50 de ani din comuna suceveană Adâncata a suferit arsuri de gradul II şi III la mâini şi picioare în urma unui incendiu izbucnit, vineri, în gospodăria sa.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari suceveni împreună cu cei voluntari din comuna Adâncata au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit în gospodăria unei femei în vârstă de 50 de ani, din localitate.

La sosirea echipelor de intervenţie ardeau o anexă din gospodărie şi două căpiţe cu fân, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la vecinătăţi.

Proprietara gospodăriei a fost găsită la aproximativ 50 de metri şi întrucât era în stare de şoc şi suferise arsuri de gradul II şi III la mâini şi picioare, i-a fost acordat primul ajutor medical de echipajul SMURD, apoi a fost transportată la SJU Suceava pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În incendiu au ars adăpostul de animale pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi şi aproximativ 1500 de kilograme de fân, iar cauza probabilă a producerii incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere.

Prin intervenţia pompierilor au fost salvate casa proprietarei şi vecinătăţile.

 


Intră acum și în grupul de