Cadrele didactice sucevene selectate în Corpul National de Experti in Managementul Educational. Vicepresedintele CJ Suceava, Alexandru Radulescu, printre castigatori


Intră acum și în grupul de

Procesul de selecţie a cadrelor didactice în vederea constituirii Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional, din sesiunea 2014, seria a şaptea,  s-a finalizat fiind publicate rezultatele obţinute de candidaţi după soluţionarea contestaţiilor.

Astfel,  29 de cadre didactice din judeţul Suceava, care au obţinut punctaje între 95 şi 70 de puncte, au fost declarate promovate în urma încheierii procesului de selecţie în vederea constituirii Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional, printre promovaţi numărându-se şi profesorul Alexandru Rădulescu de la Colegiul Naţional “Nicu Gane” din Fălticeni, actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

alexandru radulescu

Depunerea dosarelor candidaţilor s-a realizat în perioada 1-10 septembrie, iar 44 de cadre didactice au fost admise în etapa de selecţie on-line, iar în perioada 15-18 septembrie s-a desfăşurat evaluarea portofoliilor candidaţilor.

Potrivit Metodologiei privind organizarea şi desfăşurarea concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional, Inspectoratele Şcolare Judeţene pot scoate, anual, la concursul de selecţie pentru dobândirea calităţii de membru al CNEME, un număr de locuri de cel mult cinci la sută din totalul posturilor didactice existente în judeţele respective pentru care se organizează concursul.


Intră acum și în grupul de