Viceprimarul Sucevei, Ovidiu Doroftei: OUG 55 ce permite migrarea , act antidemocratic. Ar putea fi inlocuit cu Tataranu


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, liberalul Ovidiu Doroftei, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că perioada premergătoare campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale s-a desfăşurat sub auspiciile unui act antidemocratic, OUG 55/2014 care permite ca timp de 45 de zile aleşii locali să poată pleca de la un partid la altul fără să îşi piardă mandatul.

El a infirmat că ar fi intenţionat să plece la un alt partid, aşa cum s-a speculat.

„O spun public şi deschis că nu aleg să fac altceva decât ceea ce mi-a fost pus ca vot de încredere din partea colegilor din partid. Nu înţeleg să pun interesul personal înaintea acestor obligaţii şi să fac aşa cum am fost mandatat de suceveni”, a explicat Doroftei.

ovidiu doroftei1

El a subliniat că nici un ales local nu a ajuns în funcţie fără votul politic pe care l-a obţinut partidul pe listele căruia a candidat.

„Să spunem foarte clar că nici un ales local care a candidat pe listele unui partid nu a ajuns acolo de capul lui. A beneficiat de votul politic dat de alegatori. Nici unul din aleşii locali nu umblă cu bocceluţa de voturi subsuoară şi se duce cu ea către unul sau altul dintre candidaţii la Preşedinţie”, a spus Doroftei.


Intră acum și în grupul de