Premiera la Suceava: Cel mai avansat sistem de preluare a deseurilor va fi inaugurat la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Cel mai avansat sistem de preluare a deșeurilor existent în România va fi inaugurat în parcare la Shopping City Suceava, miercuri, 22 octombrie, de la ora 11:00. Evenimentul este organizat de Green Group alături de Grupul Carrefour.

Potrivit reprezentanților departamentului de marketing de la Shopping City Suceava, sistemul inteligent de colectare SIGUREC poate prelua peste zece tipuri de ambalaje, hârtie și carton, precum și echipamente electrice și electronice. Cei care vor aduce astfel de deșeuri vor fi recompensați cu bonuri de reducere la cumpărături în hipermarketul Carrefour.

În acest moment, în țară funcționează nouă aparate SIGUREC, unul la Buzău, trei la București, unul la Brașov, unul la Sibiu, unul la Oradea, unul la Drobeta – Turnu Severin și unul la Iași.

Astfel, prin inaugurarea noului echipament, municipiul Suceava se află în topul orașelor care vor beneficia de un sistem inteligent de preluare separată a deșeurilor reciclabile, au precizat reprezentanții Shopping City Suceava.


Intră acum și în grupul de