Candidatii la una din functiile de conducere din Consiliul Elevilor s-au familiarizat cu activitatile organizatiei alaturi de liderii forului


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 35 de persoane, candidați la una din funcțiile de conducere ale Consiliului Școlar al Elevilor, voluntari și profesori au luat parte la o activitate de formare și la o sesiune de prezentare a forului, duminică, 26 octombrie, la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți.

intrunire consiliul elevilor

Președintele CJE Suceava, Tudor Găitan, alături de formatorul Consiliului Național al Elevilor, Mara Perța Șofrona, le-au explicat celor aproximativ 35 de persoane, candidați la una din funcțiile de conducere ale Consiliului Școlar al Elevilor, voluntari și profesori coordonatori activitățile pe care le desfășoară.

Elevii de la Colegiul Tehnic Rădăuți, Colegiul „Andronic Motrescu” Rădăuți, Liceul Tehnologic „Vasile Gherasim” Marginea, Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava și Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți au socializat prin joculețe de intercunoaștere și au aflat planurile viitorilor leaderi ai elevilor suceveni. În cadrul sesiunii de prezentare ei au cunoscut modul în care funcționează singurul for reprezentativ al elevilor din România, iar în ultima parte a întâlnirii au avut o activitate de formare în privința luării deciziilor, a leadershipului și a lucrului în echipă.

Intrunire Consiliul Elevilor CNEH_51

Intrunire Consiliul Elevilor CNEH_14

„O astfel de activitate este extrem de oportună și folositoare având în vedere că urmează alegerile la nivel județean. În felul acesta pregătim viitoarea echipă și ne asigurăm că pregătim un electorat activ și informat”, a declarat președintele CJE Suceava, Tudor Găitan.

În perioada 27-31 octombrie au loc alegerile în Consiliile Școlare ale Elevilor din toată țara, a completat Tudor Găitan, președintele CJE Suceava.


Intră acum și în grupul de