FOTO Soferita din Radauti, prinsa cu tigari ascunse in saci cu faina, in vama Siret


Intră acum și în grupul de

O femeie de 40 de ani, din Rădăuți, s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei după ce poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit ascunse în saci cu făină 300 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană.

tigari de contrabanda in saci de faina (1)

Șoferița autoturismului marca Volkswagen s-a prezentat în PTF Siret, duminică, în jurul orei 01.00, pe sensul de intrare în ţară. Întrucât asupra ei existau suspiciuni că transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef de poliţie Ilie Poroch-Seriţan, în portbagajul maşinii au fost descoperiţi mai mulţi saci cu făină în care erau ascunse 300 pachete de ţigări marca „Viceroy”, de provenienţă ucraineană, ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră din România.

„Ţigările în valoare de 366 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia  a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei”, a menționat Poroch.

tigari de contrabanda in saci de faina (2)

tigari de contrabanda in saci de faina (3)

tigari de contrabanda in saci de faina (4)


Intră acum și în grupul de