„Porti Deschise ASSIST” la Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava


Intră acum și în grupul de

porti deschide ASSIST la USVAmfiteatrul Dimitrie Leonida din incinta Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava va găzdui, miercuri, 12 noiembrie 2014, de la ora 14.00, evenimentul Porți Deschise ASSIST, la care sunt invitați studenți ai Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din toți anii de studiu și masterat sau toti cei interesați de Software Development.

Potrivit site-ului instituţiei de învăţământ superior sucevene, şi în acest an, evenimentul este susținut de Rectoratul universității, de colectivul didactic al Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor și asociația studențească AIESEC.

„În cadrul evenimentului vor fi prezentate proiectele curente ASSIST, continuate de o dezbatere privind tehnologii utilizate în cadrul acestora, iar la final studenții sunt invitați la o serie de întâlniri „one to one” pentru discuții despre pasiunea pentru tehnologie, dorința de dezvoltare personală și pașii pe care ar trebui să îi urmeze pentru o carieră în Software Development.
PORȚI DESCHISE 2014 vine în fața studenților cu noi proiecte curente în care activăm – proiecte ce acoperă o varietate de domenii (SAFEWIRE – aviație, VINBOT – viticultură, PIGWAVES – industria petrolieră, BONAFIDE – industria alimentară, DURAFILE – educație) – precum și o serie de prezentări tehnice care sperăm să stârnească interesul auditoriului.
Prezentările tehnice Java, Javascript și Python vor fi susținute de membrii echipelor de proiect, cu o expertiză ridicată acumulată pe parcursul multor proiecte ASSIST. Prin expuneri centrate pe exemple practice și interactivitate, vom încerca să mentinem atenția și interesul studenților participanți de a adăuga aceste tehnologii în portofoliul propriu de expertiză, portofoliu care ulterior le va putea deschide noi oportunități în carieră”, arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de