Una dintre victimele de la Campulung e cumnata unui consilier local. Primarul alaturi de familiile victimelor


Intră acum și în grupul de

Autoritățile locale din Câmpulung Moldovenesc consideră explozia de sâmbătă noapte dintr-unul dintre restaurantele din oraș drept ”o tragedie”.

 

Primarul localității, liberalul Mihăiţă Negură, a fost prezent  în zona afectată de explozie și a declarant la putin timp după că „e o tragedie pentru Câmpulung Moldovenesc. Primăria va fi alături să ajute familiile îndoliate”, municipalitatea urmând să ajute familiile victimelor.

Mihaita Negura
Primarul municipiului Campulung Moldovenesc

 

Una dintre victime este chiar cumnata unui consilier local din municipiu.

 

 

Primarul a mai declarat că este păcat de pierderile de vieţi omeneşti, dar şi că o investiţie care era importantă pentru municipiu a fost distrusă.

 

„E vorba de un agent economic important din oraş. Era o locaţie foarte frumoasă, o locaţie de turism foarte căutată”, a mai spus primarul Mihăiță Negură.

 

Parchetul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc a preluat ancheta în cazul exploziei produse duminică dimineaţă în bucătăria unui restaurant din Câmpulung Moldovenesc, în urma căreia două femei au murit şi alte două au fost rănite grav, cercetările fiind făcute in rem pentru ucidere din culpă.

Explozie restaurant Campulung

Potrivit unui comunicat al prim-procurorului Parchetului Tribunalului Suceava, Lucian Stănescu, cercetarea la faţa locului este făcută de poliţişti, împreună cu angajaţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava şi specialişti ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, sub supravegherea procurorului de la Parchetul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc.

 

 

 

Ancheta este coordonată direct de procurorul şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică de la Parchetul Tribunalului Suceava.


Intră acum și în grupul de