Parada de 1 DECEMBRIE 2014 i-a umplut de frig si mandrie pe sucevenii prezenti


Intră acum și în grupul de

Pe un ger care musca aspru mai ales din copiii prezenti la marginea principalului bulevard ce străbate orașul Suceava, mii de locuitori ai municipiului reședință de județ au participat la parada  militară organizată cu prilejul zilei de 1 Decembrie.

Nechifor, Lungu, Dontu Flutur Balan Baisanu defilare SRI ISU Armata Tab (89)

La eveniment au fost prezente autoritățile județene, în frunte cu prefectul județului, Florin Sinescu, președintele Consiliului Județean, Cătălin Nechifor și primarul Sucevei, Ion Lungu.

Nechifor, Lungu, Dontu Flutur Balan Baisanu defilare SRI ISU Armata Tab (55)

Alături de oficialități au fost prezenți și senatorii PSD, Ovidiu Donțu si Neculai Bereanu, iar cu câteva minute înainte de startul evenimentelor, lângă ”puterea” PSD din Suceava și-a făcut apariția și deputatul PNL Alexandru  Băișanu, care i-a ignorat efectiv pe ceilalti colegi ai săi din opozitie care erau grupati undeva în lateral, la câțiva metri.

Opozitia suceveană a fost prezentă la manifestare printr-un grup destul de mare de membri ai fostului PDL, condusi de senatorul Gheorghe Flutur si deputatul Ioan Bălan. Aceștia purtau la gat fulare tricolore, fiind destul de prezenti coloristic in spatiul destinat oficialităților. La un moment dat și-a făcut apariția în grup și fostul prefect al judetului, Orest Onofrei.

Nechifor, Lungu, Dontu Flutur Balan Baisanu defilare SRI ISU Armata Tab (18)


Intră acum și în grupul de