Actiunea caritabila „Daruieste un zambet!”, marca Club Rotary Suceava, a ajuns la editia a IX-a


Intră acum și în grupul de

  Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA va organiza joi, 18 decembrie 2014, începând cu ora 16.15, în incinta magazinului Auchan din Iulius MALL Suceava evenimentul „DĂRUIEŞTE UN ZÂMBET!”.

Este vorba de o acţiune de ajutorare a unui număr de peste 100 de copii de la Scolile Speciale din Siret, Suceava, Falticeni si Gura Humorului, copii fără părinţi sau proveniţi din familii cu probleme sociale speciale.

daruieste un zambet

La aceasta acţiune vor participa membrii Clubului Rotary SUCEAVA-BUCOVINA însoţiţi de voluntari din întreg judeţul. „Cu toţii am înţeles că decembrie este luna în care cuvântul dăruieşte are o semnificaţie specială mai ales pentru aceşti copii!”, au ţinut să sublinieze organizatorii evenimentului, care se va bucura de susţinerea unor nume importante din mediul de afaceri local, a autoritatilor locale  precum şi a altor invitaţi speciali si parteneri ai Clubului Rotary.

 „Dăruieşte un zâmbet!” este o acțiune a Rotary Internațional Districtul 2241 România – Republica Moldova și se află la cea de-a IX- a ediție în SUCEAVA.

„Multumim pe aceasta cale tututor voluntarilor care s-au alaturat an de an acestui proiect! Va multumim ca ati inteles ca vine un moment in viata cind este minunat sa daruiesti! De altfel, aceasta actiune se inscrie in abordarea globala a Clubului Rotary de a organiza proiecte de amploare cu si pentru COMUNITATE”, a declarat ec. Mihai Maxim, presedintele in exercitiu al Clubului Rotary Suceava-Bucovina.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

 daruieste un zambet (1)


Intră acum și în grupul de